You are currently browsing the category archive for the ‘Games & Entertainment’ category.

Tgh2 sakit jiwa stadi ni,best la gak layan drama jepun. Yg ak nk wat review arini antara katun peberet ak, Honey & Clover..yay!!!

Kepada sesapa yg melayan Animax x lama dulu(tahun lepas kot??),katun ni ada ditaygkn so mungkin ada yg dh familiar. cite yg agak best sbb byk menyentuh pasal hidup dan friendship

Ak x sempat lg tengok Honey and Clover II, kmungkin lepas exam kot kalo jumpa..

Advertisements

Review sindrian berhad utk sebuah game yg ak main x lama dahulu dan pernah menjadi wabak kat tanah besar, KAROSHI 2.0. Game ni mempunyai objektif yg sgt bangang iaitu membunuh diri,terbalik 180 darjah dr game biasa2 yg memerlukn usaha nk selamtkn diri. Sekalipun begitu,x de la sng sangat nk bunuh diri rupanya,siap kena pikir dgn penuh kreatif lg.game ni mempunyai design yg sgt simple,sesuai dgn mana2 computer,ciput tahap gaban mana pun confirm larat nk main game ni. Saiz dia dlm 10mb je.kalo berminat nk main sila klik di sini.

Boleh main secara online tp sgt2 dinasihatkn uth download saja sbb connection internet kolej yg sgt ‘menawan’ . Ak memberikan rating markah penuh buat game ni. Sgt direkemen bg mereka yg tensen2 seta x de keja.

p.s: Game ni menekankn aspek creativity yg sgt tinggi serta undang2 ikut sedap tekak developer. Jd sila pikirkn segala yg x logik bg membolehkn anda pass level dlm game ini. Ada apa2 masalah sangkut kt satu2 level bolehlah bertanya pada ak atau sesapa yg dah maen.

Moga Esok Lebih Baik Dari Hari Ini

September 2017
M T W T F S S
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Published Post